Prinsesstårta med tiara




Till en liten flicka som fyller 2 år blev det en riktig prinsessdröm. En ljus botten med bananmousse och vaniljkräm. Marsipan som täcke, rosorna är också i marsipan och tiaran är gjord i flowerpaste.

Kommentarer
Postat av: kat

vilka fantastiskt fina tårtor!

2010-01-30 @ 20:00:09
URL: http://killermood.blogg.se/
Postat av: majas mamma

En än gång tack så mycket för att du ville göra majas dag fulländad..tårtan var utsökt god och alla på kalaset tyckte den var god.

2010-02-04 @ 17:16:49
Postat av: Ellenor

Hej!

Vilka vackra tårtor du gjort och gör =) Jättevackra.

Jag har några frågor, vet inte om jag får svar på dom men skulle bli jätteglad och tacksam om du kunde =) Det är så att jag ska göra en bröllopstårta i maj, för 80 personer. Brudparet vill ha tårtorna gjorda som den du gjorde längst ner (den du hade sugrör till att stötta upp tårtorna) Hur gör man när man ska bygga flera våningar? Vill ju inte att tårtan ska säcka ihop eller välta.. Sen vill dom även ha band på tårtan, då det är sidenband tar man bort banden allt eftersom man skär i tårtan? Tackar på förhand för hjälpen, men förstår om du inte vill svara =)



Du är fruktansvärt dukktig, jättefina tårtor =)

2010-02-10 @ 21:59:00
URL: http://ellenorskrypin.blogspot.com/
Postat av: Ida

Tackar det känns skit skönt. Jätte fin vart den men jag tycker du ska skriva på sidan att du gör tårtor för försäljning så får du nog lite mer jobb, om du nu vill det. Får du mycket i sommar hjälper jag gärna till fast jag hjälper gärna till ändå om du vill ha hjälp eller sällskap. Var ett tag sen nu och jag vill ju gärna hålla på lite också det är ju så roligt : ) Hoppas vi ses snart babe. Pussa

2010-02-20 @ 10:46:56
URL: http://dunderida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0