Så varmt att jag fick dekorera den i kylskåpet!!!!
Det är inte lätt att baka en stor bröllopstårta i den här värmen, det måste ha varit över 30 grader i dag, huset blir som en kamin. Snabb fick man vara om inte sockerpastan skulle smälta i hopp. Ytan blev tyvärr inte helt felfri tack vare det men jag blev himla nöjd i alla fall. Den är väldigt vacker i verkligheten, tyvärr kände jag att jag var tvungen att ta kort på den nattetid så den inte skulle smälta ihop och bilderna blev inte de bästa. Ska be dem ta ordentliga bilder på den på bröllopet som de kan skicka,

Denna tårta består av citronbotten, chokladmousse, hallonmousse och hallon. Den blev god.... =P   Det bästa med den här ställningen är nämligen att jag kan provsmaka av själva tårtan. När man gjort alla tårtor måste man nämligen skära upp för rören i ställningen =)

Förresten så är tårtan grön, det syns inte alls på bilden, återkommer med en ny sen då!

Detta var den sista tårtan innan semestern. Jag har inte åtagit mig något tårtbak under semestern då vi ska byta panel på huset och har fullt upp i alla fall. Sedan så är det ju en väldigt tidskrävande hobby och man vill hinna ha lite vila. Kanske att det blir en liten tårta för privat bruk bara för att testa nya smaker. Håll ögonen öppna!

Trevlig Sommar!

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/643396/kalasbak?claim=hryutfyfg8h">Följ min blogg med bloglovin</a>

RSS 2.0