Nästa tårta klarDå var de sista bröllopstårtan för den här helgen klar! Jag blev riktigt nöjd! Synd att min kamera är så dålig, jag kan inte ge er så mycket kvalite på bilderna. Får investera i en bättre någon vacker dag.

Denna innehåller hallon- och chokladmousse, har provsmakat tårtan =) och den var riktigt god! ( Har ju karvat ut hål för ställningen) Toppen kommer prydas av ett brudpar som paret själva har hittat. Tyvärr får jag inte ngn bild på den nu men jag kanske kan tigga till mig en efter bröllopet!

Då är det bara att häva sig upp i morgon bitti och vänta på att tårtan ska hämtas, sen bär det av för att fixa present till bröllopsparet vars bröllop vi själva ska gå på och kanske att man hittar ngn fin klädsel. Låter kanske som i sista minuten men på lördag är nog den första dagen som inte är fullproppad av saker. ( Förutom bröllop då ) Men då är vi ju gäster!

Höstbröllop
Den här helgen är det mycket att göra. Jag har två bröllopstårtor att göra och sen ska jag faktiskt själv gå på bröllop. Så med det kan sägas att minst 3 par väljer att gifta sig denna hösthelg i september. Det är inte illa! I den här tårtan är det vaniljkräm och hallonmousse. Ett bra val tycker jag! Och så går färgerna i Rosa men jag valde att bryta av lite med ett vitt sidenband!

RSS 2.0